Как да получите купони за отстъпка на AliExpress

Ако пазарувате в AliExpress, вече сте спестили  пари. С това ръководство  ще ви научим как да спестите още повече пари на Aliexpress. Ще пишем за купоните за отстъпки, които можете да получите на AliExpress. Бихме ви препоръчали да посещавате нашия сайт, защото ние ще ви информираме за текущите промоции в раздела Месечни отстъпки.

 

Как мога да получа купони?

На aliexpress има два вида купони за отстъпка.

AliExpress coupons се издават директно от www.Alibaba.com. Най-често ще ги намерите по време на събития, организирани от AliExpress. Например Черния петък. За да осребрите купон, трябва да купите стоки за определена сума.

Sellers Coupons можете да получите директно от определен продавач и да ги използвате само в магазина на продавача.

Къде мога да намеря купони?

Ето една връзка към пълния каталог с купони от продавачи на Алиекспрес. Изберете този талон, който харесвате най-много и кликнете върху него. Снимката показва, че един продавач може да предложи повече от един талон. Освен снимката върху купона е името на магазина / продавача, както и до кога важи той. Избираме например купон от продавача HEXIN.

Каталог на купоните в Алиекспрес

Ако кликнете върху някой талон ще получите списък с купони на продавача. Изберете конкретна отстъпка и кликнете върху – Get coupon now.

Всички купони на продавача

Впоследствие ще се появи това съобщение. То съобщава, че имате купон за US $ 20 и можете да го използвате само в магазина на този продавач. Освен това там виждате датата до колко време е валиден купонът. В този случай е до 21 декември 2017 г. Ако искате да използвате талона веднага кликнете върху Use Coupon Now или можете да го разгледате чрез View My Coupons.

Walidnost na kupona

Можете да видите списъка с всички ваши купони по всяко време през главния панел My AliExpress -> My Orders -> My Coupons. Отстъпките са разделени на AliExpress Coupons и Sellers Coupon. Купонът, който току-що получихме, е показан по-долу. Препоръчваме да преглеждате редовно списъка, защото можете да забравите за някои талони и ако изтече, вече не можете да ги използвате.

Validity period  посочва за какъв период е валиден купона.

Can be used on ви казва за какво можете да го използвате. В този случай, за всичко от определен продавач.

Coupon name в този случай името на магазина.

Coupon status виждате дали купонът за отстъпки все още е валиден.

Валидност на купона

В следващия урок ще ви покажем как да платите с купон за  отстъпка на Aliexpress.