Как да добавите продукт към Wish List на Aliexpress

 

Виждали ли сте Списък с желания Wish List  на Aliexpress? Знаеш ли как работи? След добавяне на продукти към този списък няма да се налага да търсите любимия си продукт отново и отново. Това е вашият личен таен списък. Голямото предимство на това е, че Aliexpressis следи цените за вас. Така че можете да купите продукта си за най-евтината цена.

Създаване на  Wish List

В главното меню на Aliexpress изберете Wish List. След това от лявата страна има панел, кликнете върху бутона Създаване на списък с желания. В полето Име на списъка пишете името на списъка си с желания, например Коледни подаръци. Изберете дали искате да бъдеш публичен или частен списък. Публичният списък е отворен за всички потребители и може те да го споделят. Частният е само за вас, така че можете да поставите нещо там. Настройките за поверителност могат да бъдат променени по-късно чрез листа Редактиране в горната дясна част на списъка с желания.

Друг начин да създадете нов списък с желания е по време на пазаруване на продукта, когато кликнете върху списъка Добави в желанието. Или изберете дали искате стоките да се добавят към вече съществуващите Wish Lists или да създадете нов. Това зависи от теб. Погледнете отново запаметените стоки, които могат да се направят отново чрез основния бар на менюто и маркирайте списъка с желания на Aliexpress.

Следете за намаления

Ако искате да филтрирате стоките в списъка си с желания, в зависимост от това кои елементи са с отстъпка,  кликнете върху Pay Less List.