Как да се регистрираме на Aliexpress

За да можете да пазарувате на Aliexpress е важно първо да се регистрирате. Тази регистрация ще ви позволи да направите поръчка, да общувате с продавача, да проследявате пратките и плащанията си. Регистрацията на Aliexpress е безплатна. Следвайте  инструкциите  по-долу.

Как да се регистрирате?

Отворете страницата Aliexpress. В горния десен ъгъл ще намерите бутона Вход / Присъединяване. Задръжте курсора на мишката върху него, за да отворите меню. Тук Вие изберете  Join Free. Или просто кликнете върху Присъединете се. Ще получите екрана за първоначална регистрация, в който трябва да попълните регистрационната си поща. Този имейл е много важен, защото ще получите цялата информация за вашата покупка.

Регистрационен имейл

Въведете имейла си в полето E-mail, след  като го поставите в следващата страница ще се появи в зелен отметка. Следващата стъпка е да потвърдите, че не сте робот. Преминете към двойните стрелки под Проверка, курсорът ще се промени на кръст. Задръжте левия бутон на мишката и плъзнете стрелките надясно. Приемането на условията за членство в Aliexpress вече е проверено. Ако искате да ги прочетете, просто кликнете  върху Aliexpress.com Свободно споразумение за членство. След това приемете профила за създаване, кликнете върху бутона Напред.

Имейл за потвърждение

Следващата стъпка ще ви уведоми за имейл съобщението за потвърждаване на регистрацията. Кликнете върху Check email сега. Отидете на имейла си и кликнете върху връзката. Това ще потвърди имейл адреса ви. Ако по пощата по някаква причина не сте достигнали, можете да поискате повторно предаване. Това е опция, която не получих. Aliexpress трябва да завърши регистрацията, като потвърди имейл адреса ви. Потвърдете го, като кликнете върху бутона Напред. Ако няма да работи, копирайте линка по-долу директно във вашия браузър

Име и парола

Имейлът е потвърден успешно, така че сега трябва да завършите регистрацията. Попълнете вашето име и парола.

  • Първо влизане в паролата – паролата трябва да съдържа от 6 до 20 знака, тя трябва да съдържа поне две букви, цифри или друг символ. Цветната скала ви показва колко силна парола имате. След това въведете отново паролата си в следващия ред.
  • Втори имена – въведете първото си име и фамилия и кликнете за потвърждение.

Регистрацията е завършена.