11 електронни джаджи за под 5$

Надявам се, че вече всички са се подготвили с подаръци за предстоящите празници. Въпреки това ще ви покажем 11 електронни джаджи за по-малко от 5 $, които можете да купите от алиекспрес.

1. Ръкавици за тъчскрийн

Навън е студено но не с всички ръкавици може да се използва смартфон. С тези ще можете да го правите без проблеми. Всички 5 пръста имат специални накрайници които се разпознават от екрана на мобилния телефон. Освен това изглеждат страхотно.

 

2. Силиконова клавиатура

Тази силиконова клавиатура е много подходящ подарък за по-непохватните. Тя е водоустокчива,гъвкава и много симпатична. Въпреки мнението на някой хора, че не работи много добре върху мека повърхност, което е нормално за мембранна клавиатура тя все пак си остава отлична покупка за едва 4$.

3. Безжична мишка

Следващата джажа е Bluetooth мишка. Не е лоша идея да имате резервна мишка. Специално тази много напомня мишката на Aplle и се предлага в няколко цвята.

 

4. Слушалки

Ако знаете хора, които се потя толкова много, че слушалките им спират да работят, можете да оправите деня им, като им подарите тези фантастични неща, които не само са устойчиви на пот, но са и с микрофон и допълнителни бутони за увеличаване или намаляване на звука. Можете и да отговаряте или да отказвате повиквания, без да докосвате телефона. Но изчакайте, има и още: те също имат магнити на обраъната страна на говорителите , така че е по-трудно да ги загубите или да ги изпуснете, когато не се използват.

 

5. LED мече

LED мече … Да, LED мечка. Честно казано не знам какво да кажа. Това е плюшена играчка. Вътре има светлини. Аз нямам никаква представа колко далеч ще отиде или къде ще спре. Китай просто продължава да прави глупави неща и ние продължаваме да ги купуваме.

6. Четец за карти

Четеца поддържа най-популярните типове карти, и идва с голямо разнообразие от цветове. Представяте ли си, че струва 1$. Как го произвеждат, изпращат ви го безплатно и въпреки това са на печалба е непонятно за мен.

 

7. Спортен часовник

Искате ли да знаете колко крачки правите всеки ден? С този крачкомер вече няма да се налага да гадаете. В допълнение към донякъде неподходящо звучащото име, той също измерва сърдечния ритъм, кръвното ви налягане и дори показва времето.

8. Рибки роботи

Да, чухте правилно, роботизирана риба – тя има движеща се опашка и се захранва от малка кръгла батерия. Можете да го приемете за един вид компромис между истински домашен любимец и тамаготчи.

9. Мини колонки

Ако искате малко да усилите звука на телефона си, този малък говорител ще ви помогне да направите това. Всъщност звучи по-добре от вградения в смартфона говорител. Но като всеки евтин говорител звучи най-добре при около 80% от максималното усилване.  Има две малки говорителя от всяка страна и се захранва с 2 AAA батерии

10. Микроскоп за мобилен телефон

За хората, които имат интереси в екектрониката тази приставка за телефон е неоценима.  Микроскопа за мобилен телефон увеличава 60х и прави дребните детайли по-видими. Микроскопа има и вградена LED лампа захранвана от батерия.

11. Магнитно фенерче

Тук имаме  фенер с магнит и кука, която може да ви е удобна по време на къмпинг, пътувания и ремонт на автомобили в тъмното.